diş yapısı genetik mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cde
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26.Ağustos.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla
Konu: diş yapısı genetik miGönderim Zamanı: 20.Ocak.2010 Saat 18:42 |
|
Kolay gelsin
Oğlum 11 aylık oldu Üstten de iki dişi indi. Ancak arası ayrık. Ben de, eşimde ve ailelerimizde böyle bir ayrıklık söz konusu değil. Oğlumun dişleri neden ayrık oldu acaba. Şikayetçi değilim çok şirin ama merak ediyorum. |
|
![]() |
|
cde
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26.Ağustos.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05.Nisan.2010 Saat 22:57 |
|
BU MESAJI YAZMAMIN ÜZERİNDEN 2 aydan fazla geçti ve iki diş daha geldi alttan.. onlarda alttan çıkan ilk iki dişin yanlarındaN. FAKAT ONLAR DA İÇ TARAFTA ÇIKTI.. AYNI HİZADA DEĞİLLER. BİR DİŞ HEKİMİ GÖRSÜN MÜ?
|
|
![]() |
|
Dr. Anıl Yeşildal
Moderatör
Kayıt Tarihi: 02.Şubat.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 447 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06.Nisan.2010 Saat 12:33 |
|
Web sitemizxde yeni bir yapılanmaya ve güncellemeye gireceğiz, öncelikle sorunuza çok uzun süre cevap veremediğim için özür dilerim. Uzun zamandır veri hatası olduğundan foruma kolay ulkaşılamıyordu. Benim kızım da 14 aylık ve üst dişleri ayrık, bu yapısal genellikle de geçici bir durumdur. Diğer dişlerin çıkışıyla bu ara büyük oranda kapanacaktır.
|
|
|
Sağlıklı günler diler, miniği gözlerinden öperim
Dr. Anıl Yeşildal |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |