Doktoramcam.com, Dr. Anıl Yeşildal kişisel sitesidir.

Forum Anasayfası Forum Anasayfası >SORU - CEVAP FORUMLARI >ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI
  Aktif Konular Aktif Konular
  Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ESKİ SORU CEVAP FORUMUMUZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

diş yapısı genetik mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cde Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
  Alıntı cde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: diş yapısı genetik mi
    Gönderim Zamanı: 20.Ocak.2010 Saat 18:42
Kolay gelsin
Oğlum 11 aylık oldu Üstten de iki dişi indi. Ancak arası ayrık. Ben de, eşimde ve ailelerimizde böyle bir ayrıklık söz konusu değil. Oğlumun dişleri neden ayrık oldu acaba. Şikayetçi değilim çok şirin ama merak ediyorum.
Yukarı Dön
cde Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 15
  Alıntı cde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05.Nisan.2010 Saat 22:57
BU MESAJI YAZMAMIN ÜZERİNDEN  2 aydan fazla geçti ve iki diş daha geldi alttan.. onlarda alttan çıkan ilk iki dişin yanlarındaN. FAKAT ONLAR DA İÇ TARAFTA ÇIKTI.. AYNI HİZADA DEĞİLLER. BİR DİŞ HEKİMİ GÖRSÜN MÜ?
Yukarı Dön
Dr. Anıl Yeşildal Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 447
  Alıntı Dr. Anıl Yeşildal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06.Nisan.2010 Saat 12:33
Web  sitemizxde  yeni  bir  yapılanmaya  ve  güncellemeye  gireceğiz,  öncelikle  sorunuza  çok  uzun  süre  cevap  veremediğim  için  özür  dilerim.  Uzun  zamandır  veri  hatası  olduğundan  foruma  kolay  ulkaşılamıyordu.  Benim  kızım  da  14  aylık  ve  üst  dişleri  ayrık,  bu  yapısal  genellikle de  geçici  bir  durumdur.  Diğer  dişlerin  çıkışıyla  bu  ara  büyük  oranda  kapanacaktır. 
Sağlıklı günler diler, miniği gözlerinden öperim
Dr. Anıl Yeşildal
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör