Merhaba

    Şeref Sürer Sordu:

    18 aylık oğlum var labaratuvar sonuçları

    Test adı Test sonucu Birim

    WBC 5.5 L 6-19.5 /
    RCB 4.9 4.69-6.13 /
    HGB 12.9 L 14.1-18.1/
    HCT 37.3 43.5-53.7/
    MCV 76.1 L 80-97 /
    MCH 26.3 L 27-31.2/
    MCHC 34.6 31.8-35.4/
    RDW 13.9 10-20/
    PDW 9.1 9.19/
    PLT 266 142-424/
    MPV 8.8 6.8-10.8/
    NEUT% 32.3 L 34-67.9/
    LYM% 48.9 21.8-53.1/
    MON% 17.6 H 5.3-12.2/
    EOS% 0.5 L 0.8-7/
    BASO% 0.7 0.1-1.2/
    NEUT# 1.77 L 1.78-5.38/
    LYM# 2.69 1.32-3.57/
    MON# 0.97 H 0.3-0.87/
    EOS# 0.03 L 0.04-0.54/
    BASO# 0.04 0.01-0.08/
    RDW-SD 37.8 36.4-46.3/
    P-LCR 16 15-45
    CRP(kantitatif) 0.85 mg/dL 0-0.30

    ATEŞLİ Ve bazen HUZURSUZ

    Prof. Dr. Nuran Gürses Cevapladı:

    Merhaba;Oğlunuzda CRP  ve Monosit yüksekliği mevcut. Bu tabloyu bir çok enfeksiyon hastalığı yapabilir.Doktorunuzla nedenlerini araştırmak için müraacat edin...Geçmiş olsun....